De Keuken van Tante Cornelia verzorgt High Tea catering in Noord-Holland,  op een door u gekozen locatie. U kunt een Tea bijvoorbeeld bij u thuis of op het werk laten verzorgen, en in de zonnige zomermaanden is de tuin natuurlijk de ideale plek. Alles wordt zelf door Tante Cornelia bereid, waar mogelijk met eerlijke en lokale producten. In het voorjaar en de zomer komen veel onbespoten groenten en fruitsoorten uit eigen moestuin. Naast het aanbod van diverse High Tea’s, kunt u bij Tante Cornelia ook terecht voor taart(jes) en kleine zoetig- en hartigheden.

Uw High Tea op locatie bezorgd

Uw Tea wordt standaard geserveerd op mooie schalen en etagères inclusief theepotten en theelichten, en op de locatie bezorgd. Ook kunt er voor kiezen om (tegen meerprijs) uw tafel mooi te laten aankleden met tafellaken, servies, bestek en servetten. Wanneer alles op uw tafel staat volgt een korte uitleg waarna Tante Cornelia weer vertrekt. Vervolgens kunnen u en uw gasten gaan genieten van de Tea. Na afloop van de High Tea halen wij de spullen weer servetschoon bij u op, afwassen is niet nodig.

Custom Tea

Voor speciale gelegenheden kunt u een Custom Tea reserveren, een Tea op uw wensen aangepast (prijs op aanvraag). Denk daarbij aan een babyshower, geslaagd voor eindexamen, huwelijksaanzoek, secretaressedag, vrijgezellenfeest, sweet 16, verrassingscadeau, jubileum of condoleance. En voor grote groepen kunnen wij een mooi buffet samenstellen. U geeft uw idee aan en Tante kijkt naar de mogelijkheden.

Taarten en diverse zoetig- en hartigheden

U kunt bij ons terecht voor taarten en diverse zoetig- en hartigheden, klik hier voor het assortiment.

Markten en braderieën

De Keuken van Tante Cornelia is ook aanwezig op (food)markten, tuinfairs en festivals in Noord-Holland. Wilt u weten waar? Bezoek dan onze facebookpagina.

Contact opnemen

Natuurlijk staat Tante Cornelia altijd open voor ideeën, suggesties en speciale wensen. Neemt u gerust contact op, zodat wij samen kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn. Wij staan alle dagen van de week voor u klaar. Klikt u hier om naar de contactpagina te gaan.